Цитата

Все що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

Ф. Ніцше

До уваги студентів!

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 06:46 03.08.2022

В сьогоднішніх реаліях значна кількість наших студентів опинилась у непростому становищі, залишившись без фінансової підтримки рідних, місцем постійного проживання яких є тимчасово окуповані території,  зони активних бойових дій. Багатьом довелося пережити ракетні та артилерійські обстріли, руйнацію домівок, втрату роботи. Все це призвело до відсутності хоча б мінімального джерела доходів. 

Розуміючи ситуацію, за ініціативи ректорату та фінансової та організаційної участі Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та докторантів Національного університету «Запорізька політехніка», за зверненням Запорізької міської ради було доставлено гуманітарну допомогу від Волинського обласного благодійного фонду "Ковчег" саме до університету. Силами студентського самоврядування було розвантажено гуманітарний вантаж.
Ми щиро вдячні  професору Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", голові правління ГО "Академічний простір" Ользі Іляш за координацію дій і можливість реалізації надання гуманітарної допомоги нужденним. 

Сьогодні ми розпочинаємо процес надання продуктових наборів тим, хто їх найбільше потребує.

Заповніть реєстраційну форму за посиланням https://bit.ly/3PRwkmj і очікуйте зворотного листа-запрошення на свою електронну пошту на отримання гуманітарної допомоги в університеті.

Разом переможемо!

Великодний О.О., адміністратор сайту