Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

Онлайн презентація: «Впровадження навчання на робочому місці (WBL) та інструменту WBL (work-based learning) e-learning»

Опубліковано: 11:11 16.02.2023

Разом заради перемоги та відновлення країни!

Вивчаємо досвід. Навчання на робочому місці, дуальна форма підготовки фахівців, електроні платформи - ефективні інструменти підготовки кваліфікованих працівників.

10 лютого 2023 року Федерація роботодавців України спільно з Конфедерацією роботодавців Латвії (LDDK) за підтримки USAID провели онлайн презентацію «Інструмент WBL e-learning. Навчання на робочому місці».

 

Учасниками стало більш ніж 100 представників компаній, підприємств різних галузей, закладів освіти, методичних центрів, галузевих асоціацій, федерацій та об’єднань.

 

Під час онлайн-зустрічі були розглянуті наступні питання:

  1. Впровадження навчання на робочому місці (дуальна форма).

  2. Досвід підприємства, інструменти впровадження.

  3. Співпраця між навчальними закладами та підприємствами.

  4. Інструмент/платформа для електронного навчання. 

 

Інструмент WBL e-learning призначений для підтримки наставників – керівників робочих місць – тренерів тощо на робочому місці, які відповідають за навчання студентів, шляхом надання доступу до інформації, щоб сприяти плануванню, розробці та проведенню навчання на робочому місці.

Тематика зустрічі викликала інтерес у учасників, задавали багато питань, обговорювали практичні поради, можливості реалізації, регулювання та регламентацію етапів проєкту.

Слободяник О.О., Боровик Ю.А., викладачі- методисти