Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

PROFI FORUM 2023 - "УСІ"

Опубліковано: 21:20 10.03.2023

У рамках профорієнтаційного заходу PROFI FORUM-2023 у коледжі провели онлайн-зустріч з майбутніми абітурієнтами



9 березня 2023 року у нашому коледжі відбувся діалог з майбутніми абітурієнтами в рамках профорієнтаційного заходу PROFI FORUM-2023 за підтримки Громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ». Зважаючи на безпекову ситуацію, спілкування пройшло в онлайн форматі на платформі Zoom. Чимало учнів та їх батьків виявили зацікавленість та доєдналися до заходу.



Виконувачка обов’язків директора коледжу Ольга Баршай привітала учасників – учнів 9 класу та розповіла про переваги вступу саме у наш фаховий навчальний заклад. Розмову супроводжувала презентація коледжу, яка висвітлювала усі аспекти майбутнього навчання та практик. Учасникам пояснили технічні моменти майбутньої вступної кампанії, надали інформацію про перелік документів для вступу та наявні пільги. А також детально розказали про наші спеціальності, про дисципліни, що вивчаються та про фах, який майбутній студент здобуде по закінченню навчання.  

;

Учасники заходу виявили жвавий інтерес до презентацій та мали змогу поставити питання. Зокрема, батьки та учні цікавились практичною компонентою навчання та перспективами майбутнього вступу до НУ «Запорізька політехніка». Радник президента Громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» Тетяна Колупаєва висловила вдячність за змістовну та конструктивну співпрацю щодо профорієнтації учнів пільгових категорій у виборі майбутньої професії. 



Висловлюємо щиру подяку Громадській організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» та особисто її президенту Станіславу Никитенко за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу.

Кеда В.С., завідувач відділення