Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

Студенти та співробітники коледжу допомагають ЗСУ

Опубліковано: 12:13 17.02.2023

17 лютого 2023 року в ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» відбулась зустріч студентів та колективу коледжу з військовими, які боронять Запорізьку область.

 

 

Студенти та співробітники коледжу долучились до акції «Допоможи ЗСУ» під егідою Запорізького обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» щодо придбання елементів живлення, які зараз вкрай необхідні нашим захисникам на передовій. Також колектив коледжу зібрав для воїнів солодощі, консервацію, своїми руками зробили обереги, малюнки та підготували листи вдячності.

 

 

Студенти коледжу виконали «Марш Нової Армії» для військових та передали гуманітарну допомогу зі словами вдячності військовим.

 

 

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку президенту Запорізького обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» Станіславу Никитенко за сприяння у організації заходу, а також студентам та співробітникам коледжу, що долучилися до зборів подарунків для військових.

 

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

 

Кеда В.С., Сайгак К.І. завідувачі відділеннями