Цитата

Всі до одного хочуть неодмінно потрапити в рай! Але ж з людей ніхто і вмирати не хоче.

Ельвін

У коледжі запрацює віртуальна інжинірингова школа Noosphere

Опубліковано: 07:50 06.06.2023

 Наприкінці травня 2023 року коледж уклав угоду про співпрацю та створення віртуальної інжинірингової школи Noosphere у нашому навчальному закладі. Керівником нової онлайн-лабораторії стане викладачка Вікторія Дейдей.


Відтепер коледж отримає доступ до платформи NES Pulse, на якій відбувається подача студентських проєктів на розгляд до Центру експертизи Noosphere Engineering School, управління проєктною діяльністю, організація заходів, спрямованих на популяризацію науки та інженерії тощо. 
Такий крок є першою сходинкою до об’єднання науковців різних навчальних закладів в Запорізькому регіоні та дозволить проводити міжгалузеві дослідження.
 
Інжинірингова школа Noosphere (або Noosphere Engineering School) – це мережа науково-технічних лабораторій на базі закладів вищої освіти України, відкритих та обладнаних громадською організацією «Асоціація Noosphere».
 
Noosphere Engineering School створює ефективну startup платформу для молодих спеціалістів України та інтегрує наукові підходи у бізнес-середовище. Лабораторії Інжинірингової школи Noosphere – це осередки інженерної творчості, де студенти та молоді вчені України можуть розвивати свої інноваційні ідеї, отримуючи технологічну та маркетингову підтримку, а також супровід досвідчених менторів та експертів Noosphere.
 
Бажаємо новій онлайн-лабораторії успіхів, проактивних студентів і цікавих інженерних проєктів!