Цитата

Все життя - це експеримент. Чим більше експериментів ти робиш - тим краще

Ральф Велдоу Емерсон

Випуск 2022

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 20:40 29.06.2022

29 червня 2022 року у ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» відбулось вручення документів про освіту студентам-випускникам 2022 року спеціальностей «Прикладна математика», «Телекомунікації та радіотехніка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».\

Церемонію вручення відкрила директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна. Вона привітала студентів із закінченням навчання та початком дорослого життя, акцентувавши увагу на необхідності і важливості молоді залишатися в Україні для післявоєнного відновлення та сприяння розвитку економіки країни.

До заходу долучились:

- депутат Запорізької міської ради Ільченко С.В.;

- голова Запорізької молодіжної ради при Запорізькій міській раді Жук І.М.;

- завідувач кафедри «Системного аналізу та обчислювальної математики» Національного університету «Запорізька політехніка» Корніч Г.В.;

- заступник декана факультету радіоелектроніки та телекомунікацій Національного університету «Запорізька політехніка» Фурманова Н.І.;

- завідувач кафедри «Електроприводу та автоматизації промислових установок» Національного університету «Запорізька політехніка» Пирожок А.В.

Ільченко С.В. привітав студентів із закінченням навчання та акцентував увагу на вторгненні російської армії на територію України і наслідків, що спричиняє агресія Росії. Вручив подяки за успіхи у навчанні, активну життєву позицію. Для підтримки морального та патріотичного духу молоді подарував студентам футболки з відомим патріотичним зображенням.

Жук І.М. привітала, нагородила грамотами і солодкими подарунками студентів-активістів, членів Запорізької молодіжної ради.

Корніч Г.В., наголосив на можливості продовження навчання випускників за спеціальністю «Прикладна математика» на кефедрі «Системного аналізу та обчислювальної математики» Національного університету «Запорізька політехніка».

Фурманова Н.І., привітавши, запросила студентів спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка» вступати до Національного університету «Запорізька політехніка» на факультет радіоелектроніки та телекомунікацій.

Пирожок А.В., акцентував увагу на актуальності спеціальностей, що стосуються автоматизації виробничих просів та можливості студентів продовжити навчання на кафедрі «Електроприводу та автоматизації промислових установок» Національного університету «Запорізька політехніка».

Директор відзначила почесними грамотами студентів, які протягом навчання сумлінно і старанно виконували всі навчальні вимоги і досягли гарних результатів. Крім того, вручила подяку батькам студентів за співпрацю та вагомий внесок у життя коледжу.

Захід завершили настановами та побажаннями нашим випускникам:

 

Шановні випускники, завжди пам’ятайте!

Не бійтеся починати щось нове. Ви ніколи не дізнаєтеся на що ви здатні, якщо не спробуєте!

Ви хоробріші ніж думаєте,

Сильніші ніж гадаєте,

Розумніші ніж вважаєте,

І вас люблять набагато більше, ніж вам здається!

Цінуйте життя, бережіть себе, ставтеся з розумінням і повагою до оточуючих  і будьте завжди щасливими!

 

Слава Україні!

Адміністрація коледжу