Цитата

Навчання ніколи не вичерпує розум.

Леонардо да Вінчі

ВСП "ЗФККТ НУ "Запорізька політехніка" - партнер Google for Education!

ВСП "ЗФККТ НУ "Запорізька політехніка" - партнер Google for Education!
Опубліковано: 23:24 14.12.2022

ВСП "Запорізький фаховий коледж комп'ютерних технолоігй НУ "Запорізька політехніка" відповідаючи своїй назві та на сучасні умови має в своєму розпоряджені усі необхідні цифрові інструменти для здійснення освітнього процесу.

Розуміючи виклики, які постали перед учасниками освітнього процесу в нинішній час неможливо сидіти на місці - потрібно кожного дня, кожну годинку, кожну секунду розвиватися, зростати та впроваджувати нові тенденції нашого сьогодення в освітній процес нашого закладу. Так, зокрема, починаючи з серпня 2022 року наші викладачі приймали участь в вебінарах від Академії цифрового розвитку "Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”. 

Як підтвердження цієї істини, станом на 14.12.2022 наш заклад отримав статус “Заклад освіти - учасник програми Google for Education” із відповідним присвоєним номером UA-DGTfE-12-22-00305.

Варто зауважити, що наші викладачі не тільки приймали участь в якості "учнів", але й імплементували свої професійні навички безпосередньо як тренери на цих вебінарах. Мова йде про Ларису Дейнегу, викладачку спецдисциплін, високий професіоналізм якої окремо відмічали учасники курсу.

Покликання на сайт, де опублікований офіційний список закладів-учасників програми GDTfE.