Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

Засідання методичної ради коледжу 15.02.2023

Опубліковано: 19:11 15.02.2023

15 лютого 2023 року відбулося засідання методичної ради коледжу. 

Голова ради, в.о.директора Баршай Ольга Костянтинівна ознайомила присутніх з порядком денним засідання. Члени методичної ради, а також запрошені на засідання педагогічні працівники, які атестуються в цьому році, заслухали доповідь викладача біології і екології Скляренко Анастасії Вікторівни. Доповідач поділилась своїм досвідом роботи, представила можливості та переваги користування великого спектру веб-ресурсів під час викладання навчального матеріалу.

Наступний доповідач, викладач хімії Потапенко Вікторія Анатоліївна, доповіла, як використання особистіснозорієнтованих інноваційних педагогічних технологій надає змогу формувати у здобувачів освіти необхідні компетенції, які можна застосовувати у сфері діяльності людини. Доповідач презентувала актуальність використання ІТ у навчанні хімії, які підсилюють мотивацію здобувачів освіти, інтенсифікують освітній процес.

Надалі, педагогічні працівники обговорювали необхідність як підтримки  особистої зацікавленості в навчанні здобувачів освіти, так і вміння працювати в команді, правильно вибудовувати комунікацію з людьми, що допоможе визначити свої подальші кроки після завершення навчання. Члени методичної ради ухвалили рішення щодо впровадження нових, творчих підходів для саморозвитку як в професійному, так і в особистому плані, щоб зробити процес навчання найбільш ефективним.

Вергун І.Б., методист