Цитата

Просто тому, що щось не працює не так, як ви планували, не означає, що воно марно

Томас Едісон

Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:46 19.10.2021

13 жовтня 2021 р. о 1500 в режимі онлайн відбулось засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін фахових коледжів Запорізької області за темою: «Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти до ЗНО з історії України: обмін досвідом роботи».

Модератор зустрічі Мільчева А.О., спеціаліст вищої категорії, викладач-методист ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж Запорізького національного університету», ознайомила присутніх з порядком денним, який охопив актуальні питання сьогодення.

З цікавими знахідками в роботі з поколінням Z поділилась доцент кафедри ЗОІППО кандидат наук Ольга Сирцова.

Як сформувати компетентність у студента, залучаючи інші предметні навички:

Інформаційна компетентність при пошуку необхідної інформації;

Логічна компетентність при аналізі та  узагальненні історичної інформації;

Мовленнєва компетенція при презентації доповіді;

Хронологічна компетенція при розрахунку часу та визначенні події.

Про форми та методи проведення занять, про цікаві винаходи в роботі зі студентами І курсу розповіла викладач ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж Запорізького національного університету», спеціаліст вищої категорії  Вікторія Буличова. Матеріал  «Інтерактивні методи підготовки до ЗНО з історії України» було представлено в презентації з великою кількістю прикладів роботи.

Викладач нашого коледжу Сотник С.Г. поділилась з учасниками заходу своїм презентаційним матеріалом «Підготовка до ЗНО , корисні поради»

                            

Учасники засідання методичного об’єднання високо оцінили захід та творчу роботу педагогів, які представили свій досвід на засіданні, та побажали продовжити плідне спілкування як у форматі МО так і у співпраці з викладачами ЗОІППО.

Сотник С.Г., викладач історії України