Цитата

Не жди ніколи слушної пори – твоя мовчанка може стать ганьбою!

Д. Павличко

Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Запорізького фахового коледжу комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:46 01.09.2022

31 серпня 2022р. відбулося Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Запорізького фахового коледжу комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка».

Перед педагогічним колективом виступила в.о. директора коледжу Баршай Ольга Костянтинівна, з інформацією про підсумки вступної кампанії та необхідність проведення якісної профорієнтаційної роботи, залучення абітурієнтів в 2022-2023 н.р., запропонувала розробити заходи щодо популяризації спеціальностей коледжу, як через засоби масової інформації, так і безпосередньо особистими контактами з учнями шкіл міста, області, в соціальних мережах і на сайті коледжу.

Далі Ольга Костянтинівна довела до відома результати роботи коледжу в минулому навчальному році та визначила основні напрямки та завдання, стратегію коледжу на 2022-2023 навчальний рік.

Також загострила увагу співробітників на особливих умовах праці в період воєнного стану та зазначила необхідність активізації роботи викладачів в напрямку підготовки навчального матеріалу для дистанційного викладання дисциплін.

Ознайомила з особливостями проведення дипломування, самостійність та ініціативу при роботі над дипломним проектом здобувачів фахової передвищої освіти, які мали можливість продемонструвати рівень підготовки та практичний досвід, амбіційність, креативність мислення обираючи тематику дипломних проектів та розповіла про результати захисту дипломних проектів та проведених державних екзаменів.

Наприкінці педагогічної ради, в.о. директора нагородила почесними грамотами за плідність та працьовитість співробітників коледжу.

В цілому засідання педагогічної ради пройшло в теплій та дружній атмосфері. Директор побажала всім натхнення, міцного здоров’я, мирного неба та успіхів в роботі. Колектив націлений на плідну роботу в новому навчальному році і готовий ефективно працювати.

Слава Україні!

 

Великодний О.О., адміністратор сайту