Цитата

За допомогою С ви легко можете вистрілити собі в ногу. За допомогою С++ це зробити складніше, але якщо це відбудеться, то вам відірве повністю всю ногу.

Bjarne Stroustrup

Засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області (25.11.2022)

Засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області 25.11.2022
Опубліковано: 17:57 25.11.2022

25 листопада  2022 року  відбулося засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Запорізької області.  Для участі в засіданні були запрошені Бухаріна Людмила Михайлівна,  директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Захарчук Віктор Миколайович,  заступник директора департаменту - начальник управління.

Участь в нараді, яка проходила в змішаному форматі взяли керівники 27 закладів фахової передвищої освіти Запорізької області.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова Ради директорів  Ольга Костянтинівна Баршай, в.о.директора ВСП «Запорізький коледж компʼютерних технологій НУ «Запорізька політехніка».

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Бухаріна Людмила Михайлівна розповіла про виклики перед освітянами області під час війни, роботу з організації «Пунктів Незламності», важливість забезпечення безпеки під час освітнього процесу.

Учасники наради обговорили підсумки вступної кампанії 2022 року, особливості акредитації освітньо-професійних програм фахових молодших бакалаврів в умовах воєнного стану.

Впродовж роботи, за участі директора Департаменту освіти і науки Людмили Михайлівни, відбулося конструктивне обговорення проблем переміщених навчальних закладів, організаційних питань роботи під час воєнного стану, перспектив повоєнного відновлення закладів освіти.

 

Вергун І.Б., методист