Цитата

Хай живе неоднаковість, слава відмінностям!

Павло Загребельний

День відкритих дверей

День відкритих дверей
Опубліковано: 03:32 23.05.2017

20 травня 2017 року Запорізький національний технічний університет відчинив свої двері вступникам, які бажають продовжити свою навчальну діяльність в технічному вузі. Привітання ректора ЗНТУ, професора Бєлікова С.Б., студентської команди КВК, а також музичні привітання викладачів університету яскраво лунали в цей дощовий травневий день.

На День відкритих дверей були запрошені також студенти- випускники нашого коледжу. 

ЗНТУ сьогодні – це 6 інститутів, 12 факультетів, 60 кафедр, 9 навчально-лабораторних корпусів, 4 студентських гуртожитка на 2300 місць, бібліотека з книжковим фондом у понад мільйон примірників, редакційно-видавничий відділ, комп’ютерна друкарня, дві спортивно-оздоровчі здравниці, санаторій-профілакторій, медичний центр, спортивний та харчовий комплекси, потужна адміністративно-господарська частина тощо.

Зустрітись з керівним складом університету, відвідати профілюючі кафедри та визначитись з подальшим навчанням мали змогу студенти групи КС 13-1, які випускаються в цьому році з дипломом молодшого спеціаліста. Вони вирішили приєднатись до багатотисячної студентської родини ЗНТУ.

Хочеться побажати нашим випускникам творчої наснаги, подальших успіхів у навчанні, йти до своєї мети і ніколи не зупинятись на досягнутому, прославляти славне  ім’я Запорізького коледжу радіоелектроніки ЗНТУ!

викладач-методист К.П.Федоришина