Цитата

Не жди ніколи слушної пори – твоя мовчанка може стать ганьбою!

Д. Павличко

Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста

Digital Active Forum
Опубліковано: 16:40 25.01.2017

На запрошення Запорізької громадської організації «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» викладачі коледжу Клименко Г.В.,  Шевченко О.П., Слободяник О.О., Боровик Ю.А. та студенти Науменко Т., Максимова А. (гр. КС16-1), Черніков В.(гр. КС13-1) взяли активну участь в інтернет-форумі «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, суспільства, міста», який відбувся 21 січня 2017 року в конференц-залі «Славутич Арена».

Форум проходив за наступною програмою відповідно проекту “Посилення ІТ-потенціалу Запоріжжя”, що реалізується ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» в рамках Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Digital Active Forum - це масштабний meet-up для представників громадських організацій та  активних городян Запорізького регіону. Стартував форум з вручення сертифікатів учасникам проекту, які проходили навчальну програму з розробки сайтів.

Надалі форум трансформувався у пленарну дискусію, під час якої спікери обговорили з 200 учасниками сучасні проривні ідеї для розвитку громад; інтернет-простір та освітні можливості в IT.

Пріоритетною темою стала "інформаційна безпека". Дійшли висновку: «100% варіант забезпечення інфобезпеки – вимкнути електроенергію» або постійно «вмикати» критичне мислення.

Digital Active Forum – це вісім  годин інтенсивного занурення у digital-середовище.

Протягом усього дня на форумі проходила  серія воркшопів, майстер-класів, презентацій та тренінгів за наступною програмою:

Ми взяли участь в другому кластері «Он-лайн інструменти, SMM та SEO в діяльності НУО», під час якого спікери поділилися ефективними практичними онлайн-інструментами: сайт, Google, Яндекс, Facebook, Instagram  і можливостями інтернет-технологій.

Це була неймовірна можливість поспілкуватися з фахівцями найрозвиненішої сфери останніх років – ІТ – в одному місці! Дізнатися з перших вуст, які SMM- комплекси і SEO-інструменти може використовувати сучасний викладач для ефективної реалізації поставлених завдань.

Створення сайту, заходи з його просування, ідейний дедлайн, соціальні мережі, пошукові системи та їх роль в здійсненні значущих проектів –  це той вантаж нових знань та проектів, з якими ми розпочинаємо другий семестр. Ставайте частиною розвитку разом з нами!

Викладач-методист Боровик Ю.А.