Цитата

Будь собою, інші ролі зайняті.

Оскар Уайльд

Кафедра «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» НУ «Запорізька політехніка» провела зустріч зі студентами-випускниками груп КС 20-1 та ОТ 20-1

Зустріч зі студентами-випускниками груп КС 20-1 та ОТ 20-1 кафедри «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» НУ «Запорізька політехніка»
Опубліковано: 09:15 08.02.2024

У коледжі розпочалася профорієнтаційна робота зі студентами стосовно майбутнього Вступу-2024. 5 лютого 2024 року коледж відвідали представники факультету Будівництва,архітектури та дизайну Національного університету «Запорізька політехніка». Зустріч відбулася зі студентами груп КС 20-1 та ОТ 20-1 які влітку завершують своє навчання у коледжі. 

Завідувачка кафедри «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності», доктор економічних наук, професор Ткаченко Алла Михайлівна разом з доцентом кафедри Крайнік Оленою Миколаївною детально розповіли студентам про освітні програми кафедри та про перспективи майбутніх студентів щодо працевлаштування. Студенти коледжу дізналися більше про спеціальності 073 – «Менеджмент» (освітні програми: «Управління проектами», «Менеджмент у будівництві») та 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (освітні програми: «Економіка підприємства», «Підприємництво», «Економіка бізнесу»).

Дякуємо представникам кафедри «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» за приділений нашим студентам час та плідну роботу в питанні профорієнтації.

 

Кафедра «Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» НУ «Запорізька політехніка» провела зустріч зі студентами-випускниками груп КС 20-1 та ОТ 20-1