Цитата

Без будь-кого з нас Батьківщина може обійтися, але будь-хто з нас без Батьківщини – ніщо.

Василь Сухомлинський

Конференція трудового колективу ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка»

Конференція трудового колективу ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» від 24.01.2024
Опубліковано: 13:27 30.01.2024

Напередодні відбулася конференція трудового колективу ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка». 

Порядок денний включав наступні питання: звіти в.о. директора коледжу Ольги Баршай за підсумками діяльності за 2023 рік, про виконання колективного договору за 2023 рік. Також присутні заслухали звіт голови профкому ППО ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» Олени Слободяник про виконання колективного договору за 2023 рік. На конференції трудового колективу були присутні педагогічні працівники, делегати від студентства, делегати від фахівців та робітників коледжу.

Ольга Баршай прозвітувала перед учасниками конференції, представивши основні здобутки нашого закладу світи та колективу впродовж минулого року, подякувала за активну роботу працівників усіх підрозділів коледжу.

Присутні представники трудового колективу затвердили звіт в.о. директора Ольги Баршай та визнали її роботу за звітний період задовільною. Окрім того, після обговорення звіту голови первинної профспілкової організації Слободяник Олени, учасники конференції затвердили даний звіт.

Ольга Баршай висловила переконання, що саме цілеспрямовані та консолідовані зусилля всього колективу дають необхідний результат, спрямований на розвиток закладу освіти

Конференція трудового колективу ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» від 24.01.2024