Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Майстер-клас на тему «Сервіс Н5Р створення інтерактивного контенту»

Майстер-клас на тему «Сервіс Н5Р створення інтерактивного контенту»
Опубліковано: 08:36 04.11.2019

29 жовтня 2019 року на базі Запорізького гуманітарного коледжу НУ «Запорізька політехніка» пройшов міні майстер-клас на тему «Сервіс Н5Р створення інтерактивного контенту». Наш викладач Ялова Олена Олександрівна після виступу на раді директорів дуже зацікавила наших освітян та отримала пропозицію від директора гуманітарного коледжу, Климової Ірини Геннадіївни ознайомити її викладачів з даним сервісом.

Олена Олександрівна за допомогою проектора продемонструвала, безпосередньо, свої успіхи роботи з даним сервісом, та показала як викладачі можуть за допомогою нього створювати власні завдання з абсолютно будь-яких дисциплін котрі є в їхньому навчальному закладі.

«Даний сервіс хоч і є англомовним але він дуже зручний у використанні, а також допомагає зацікавити та сконцентрувати наших студентів на навчання, адже якщо ми не можемо відволікти їх від гаджетів то чому б нам не використовувати їх у навчанні» - коментує Олена.

Сподіваємось що даним сервісом почнуть користуватись все більше і більше викладачів і він стане справжнім помічником для наших освітян.

Косміна Наталія , методист