Цитата

Для всіх оточуючих ми створюємо тільки правила, але для себе - одні лише винятки

Ш. Лемеля

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНОЇ (НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ) РОБОТИ

Опубліковано: 22:09 23.11.2023

  22 листопада 2023 року відбулося онлайн-засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчальної (навчально-виховної) роботи.

Учасники засідання – заступники директорів з навчальної (навчально-виховної) роботи закладів фахової передвищої освіти Запорізької області.

Модератором заходу став Відокремлений структурний підрозділ «Оріхівський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного».

 Голова методичного об ’єднання заступників директорів з навчальної (навчально-виховної) роботи Запорізької області Ілона Білостоцька відкрила онлайн-засідання та ознайомила учасників зустрічі з переліком питань, запланованих до розгляду на засіданні.

-        Обговорення та затвердження плану роботи на 2023/2024 навчальний рік.

-        Обмін досвідом щодо реалізації права на вивчення навчальних дисциплін за вибором здобувачів освіти.

-        Обговорення, обмін досвідом щодо інструментарію проведення анкетування здобувачів освіти з питань організації освітнього процесу при проведенні процедури самооцінювання.

Та доповіла про особливості, специфіку та порядок реалізації здобувачами фахової передвищої освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін.

Учасники засідання – Мірошниченко Ю.П., заступник директора з навчально-виховної роботи Запорізького фахового коледжу комп'ютерних технологій, Акопян А.В., заступник директора з навчальної роботи Запорізького педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії – поділилися власним досвідом визначення траєкторії та реалізації права студентами вибору навчальних дисциплін.

Про психолого-педагогічний супровід проведення анкетування здобувачів освіти з питань організації освітнього процесу розповіла практичний психолог ВСП «Оріхівський коледж ТДАТУ» Світлана Костенко.

На завершення зустрічі Ілона Білостоцька подякувала за роботу та наголосила на важливості проведення таких заходів, бо це той «майданчик», який об’єднує, акумулює й наближає нас до перемоги.

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки, організації та проведення заходу.