Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

В гостях у КУ «Запорізький дитячий будинок-інтернат» ЗОР

В гостях у КУ «Запорізький дитячий будинок-інтернат» ЗОР
Опубліковано: 08:41 22.01.2019

Третій рік поспіль студент групи КС16-1 Оленець Сергій в образі Діда Мороза приходить до вихованців Комунальної установи  «Запорізький дитячий будинок-інтернат» Запорізької обласної ради.

Новий рік — це один з найбільш довгоочікуваних свят для кожної людини. Для дітей це свято є особливим. Адже в цей день кожен може загадати найзаповітніше бажання і вірити в диво. Підопічні дитячого будинку, хлопчики з розумовою відсталістю,  не виняток. Вони вірять у Діда Мороза та магію новорічних подарунків.

28 грудня в актовій залі інтернату гостей зустрічали казкові персонажі з  інтерактивної казки «Морозко», яку підготували вихователі та вихованці. Чудове перевтілення, веселі ігри і заводна музика припали до душі усім.

Своїми враженнями поділився Сергій: «Я із задоволенням приходжу у гості в цей інтернат. Діти реагують досить жваво – швидко «вживаються» в казку, допомагають добрим персонажам. Сам я кожний раз дуже переживаю. Але, виходячи до дітей, розумієш, що все буде добре – вони заряджають енергією та позитивом. Згадуючи власне дитинство, намагаєшся бути гарним Дідом Морозом. Мене вражає колектив інтернату, який абсолютно незвичайний, бо мати таке величезне серце любові можуть дуже рідкісні люди, які і зібралися під дахом цього будинку».

Схиляємося перед небайдужими людьми, які відкривають свої серця і обійми для вихованців дитячого будинку, хто приїжджає до них з величезним серцем і турботою!

Боровик Ю.А., класний керівник гр.КС16-1