Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

Всеукраїнський конкурс «#ТГШ207: Таємниця генія Шевченка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 12:33 10.04.2021

Тарас Шевченко – не просто геній для нашого народу. Це непересічна та неймовірно цікава особистість, життя і творчість якої приховує ще багато незвіданого.

Здавалося б, скільки вже сказано та написано про нього! Чи знали ви, що Шевченко був неймовірно талановитим художником, душею компанії та затятим модником? Наш Кобзар має багато загадок. Але таємниці існують саме для того, щоб одного разу бути розгаданими. Студенти Запорізького фахового коледжу комп’ютерних технологій це довели, взявши участь у конкурсі, присвяченому Кобзарю. На них чекала захоплива віртуальна подорож біографією та творчістю Шевченка.

«Ми розробили унікальний конкурс, завдяки якому ти дізнаєшся більше цікавих фактів з біографії Тараса Григоровича та краще зрозумієш його творчу спадщину», - зазначили автори, заохочуючи українців до участі в проєкті.

Після завершення конкурсу всі учасники отримали сертифікати, а переможці – дипломи. Це Давидов Данило – диплом IІ ступеня, Ніколаєв Микита, Лозовицький Владислав – дипломи ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців та їхню наставницю – Шувалову Юлію Вікторівну! Бажаємо вам і надалі сприяти піднесенню престижу української мови та літератури, підвищенню рівня загальної мовної культури, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря – поета світового рівня.

На завершення пропонуємо переглянути відео «Сім цікавих фактів з життя Шевченка»

https://www.youtube.com/watch?v=o_kXadONIPw&t=32s