Цитата

Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

Засідання методичного об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки коледжів та училищ Запорізької області

Засідання методичного об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки коледжів та училищ Запорізької області
Опубліковано: 09:32 12.04.2019

10 квітня 2019 року на базі Запорізького коледжу радіоелектроніки Запорізького національного технічного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки коледжів та училищ Запорізької області. Освітяни зібрались разом для спільного обговорення низки актуальних питань, що нині на часі у розпалі навчального семестру.

Як зазначила голова методичного об’єднання Олена Олегівна Слободяник під час урочистого відкриття: «Це дуже добре, що нині за підтримки ради директорів коледжів та училищ Запорізької області ми маємо можливість зустрічатися та обговорювати як повсякденні рутинні питання, так і актуальні. Мета нашого методичного об’єднання – поширення досвіду, підвищення фахового і методичного рівня викладачів об’єднання і найголовніше – вивчення і поширення досвіду щодо застосування інноваційних технологій».

На засідання зібрались 42 викладачі математики, інформатики та комп’ютерної техніки з 20-х коледжів та технікумів. Упродовж засідання обговорили низку важливих питань, зокрема підсумки проведення обласного етапу олімпіад з математики, інформатики та комп’ютерної техніки, у режимі дискусії обговорили як і яку необхідно вести роботу з обдарованими, талановитими та здібними студентами у розрізі сучасних інформаційних технологій, тонкощі підходу до навчання студентів покоління Y та Z, поділилися досвідом щодо підготовки студентів до Державної підсумкової атестації з математики та інформатики.

Засідання пройшло у доброзичливій та робочій атмосфері. Наприкінці учасники обговорили тематику наступного засідання та склали план його проведення. Вирішено наступне засідання провести у червні 2019 року.

Методичне об’єднання викладачів математики, інформатики та комп’ютерної техніки коледжів та училищ Запорізької області звертається до тих навчальних закладів, які не брали участі у сьогоднішньому засіданні – долучайтесь до об’єднання області. Лише разом у відкритій дискусії можливо вирішувати актуальні питання та проблеми сучасної вищої освіти.

 

Кеда В.С., методист