Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу від 21.02.2024
Опубліковано: 14:03 22.02.2024

Відповідно до річного плану роботи 21 лютого 2024 року у змішаному форматі відбулося засідання педагогічної ради. 

Освітяни розглянули та обговорили наступні питання: про хід анкетування здобувачів освіти щодо вибіркових дисциплін на наступній навчальний рік; про виконання заходів щодо протидії та попередження булінгу, правопорушень, злочинності, бездоглядності, безпритульності та негативних проявів поведінки серед здобувачів освіти коледжу; про проведення профорієнтаційної роботи в 2024 році. 

Заступник директора з навчально-виховної роботи разом з завідувачами відділень доповіли про хід виконання порядку права вибору здобувачів освіти щодо вибіркових навчальних дисциплін на 2024-2025 навчальний рік.

Наступним питанням було обговорення виконання заходів щодо необхідності забезпечення безпечного освітнього середовища коледжу від насильства та булінгу (цькування). Практичним психологом налагоджена робота психологічної підтримки у разі необхідності надання відповідної допомоги студентам.

Надалі заступник директора з навчально-виробничої роботи доповіла про зміни підходів до організації профорієнтаційної роботи, осучаснення та застосування інтерактивних методів при проведенні заходів активізують діяльність педагогічних працівників і молоді, надає можливість майбутнім абітурієнтам безпосередньо ознайомитись із професією.

На завершення засідання члени педагогічної ради затвердили рішення щодо виконання поточних завдань діяльності закладу освіти.

21.02.2024 Засідання педради