Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

Засідання ради директорів коледжів та училищ Запорізької області

засідання ради директорів коледжів та училищ Запорізької області
Опубліковано: 08:41 04.11.2019

23 жовтня 2019 року на базі державного вищого навчального закладу «Запорізький будівельний коледж пройшло засідання ради директорів коледжів та училищ Запорізької області. На засіданні були присутні 29 освітян з 25 навчальних закладів Запорізької області.

На порядку денному були підняті основні питання котрі на даному етапі навчального року найбільш турбують наших освітян.

Одним з головних питань було обговорення імплементації закону України «Про фахову передвищу освіту». Члени ради обговорили всі зміни та нововведення, також були підняті всі супровідні листи котрі були надіслані до навчальних закладів після прийняття даного закону.

Також хочеться відмітити, що на засідання завітала викладач-методист Запорізького коледжу радіоелектроніки НУ «Запорізька політехніка» Ялова Олена Олександрівна,  з доповіддю про «Сервіс Н5Р для створення інтерактивного навчального контенту». Вона розповіла про особливості данного сервісу, а саме як його можна використовувати у підготовці нашим молодих спеціалістів.

Окремо хочеться висловити подяку директору ВНЗ «Запорізький будівельний коледж» Камєнєву Олександру Семеновичу за теплу атмосферу та дружні прийом.

Косміна Наталія , методист