Цитата

Ніхто так не дивується роботі програми, як той хто її написав

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

Опубліковано: 06:17 02.10.2015

Волонтерство - це новий досвід, вміння, навички, особистий розвиток, а найголовніше це невимовна радість душі, яку за гроші купити не можливо, адже це справа совісті та поклик серця.

Серед нас є багато людей, готових до доброї справи, але замало ще тих, хто має сміливість зробити доброчинність сенсом свого життя. Про те, як стають волонтерами і чим вони займаються, розповіла студентка групи КС12-1 Козлова Дар’я. 

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

 

Протягом трьох років разом зі своїми друзями Даша допомагає тім хто потребує допомоги. Немало добрих справ вони уже зробили, як самостійно так і через співпрацю з волонтерськими організаціями. Від себе скажу, що діяльність та вже зроблені справи заслуговують на повагу.

З 11 по 13 вересня 2015 року за допомогою комбіната «Запоріжсталь» пройшов молодіжний форум «Zobi Fest», участь в якому взяли близько 400 студентів запорізьких вузів, серед яких була і Даша. Щоб потрапити на цей фестиваль, бажаючі робили різноманітні корисні для Запоріжжя і його жителів справи, а потім описували їх на своїх сторінках в соцмережах.

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

Не може залишатися байдужою до  свого рідного міста і  Козлова Даша. Зараз, коли Україну намагаються затягнути у безодню війни, вона допомагає співвітчизникам подолати це лихо. Допомагає, чим може. Звичайна людська небайдужість і прагнення щось робити, а не сидіти сидьма й чекати, поки інші все зроблять за тебе.

Даша звернулась до центру здачі крові, де усі бажаючі мали змогу добровільно стати донором та поповнити банк крові. ”Краплина твоєї крові – врятує життя!” – саме під таким гаслом волонтери здають кров. Приємно відзначити, що з кожним роком свідомість та небайдужість наших студентів зростає. «Пам’ятайте, донор – звичайна людина, яка намагається рятувати життя, як правило, зовсім незнайомих йому людей. Приєднуйся до наших рядів і, можливо, саме твоя краплина крові подарує комусь ту жадану можливість і надію – залишитися живим!” – закликає Даша.

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

Чимало міст у світі та Україні мають проблеми із тваринами, які покинуті напризволяще. Запоріжжя - не виняток. Даша зробила свій внесок у вирішення проблеми безпритульних тварин –допомагає годувати їх у притулку "Дай лапу, друже!" - центр реабілітації для травмованих і тяжкохворих тварин. В організації діє волонтерський рух "Допомагаючи тваринам, ми допомагаємо собі!". 

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

Кращі учасники проекту «Zobi Fest» стали володарями квитків на форум. Три фестивальні дні виявилися максимально насиченими: на території оздоровчого центру «Супутник» пройшли спортивні змагання, майстер-класи, ігри «Що? Де? Коли?» та багато іншого, що не залишило студентську молодь байдужою.

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

ПРАГНУ РОБИТИ ДОБРО

Студенти змогли проявити себе в повному обсязі, показати, наскільки вони цікаві, наскільки розуміють, що необхідно для формування молодіжної політики в місті.

Так. Допомогти може кожен з нас. Просто потрібно мати бодай крихту любові – до Батьківщини, до ближнього. Любові до життя. Пишаємося енергійністю та ентузіазмом студентів коледжу на ім'я доброї справи!

 

 

Класний керівник групи КС-12-1 Боровик Ю.А.

 

Життя коледжу