Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

Опубліковано: 05:32 05.10.2015

3-го жовтня 2015 року студенти групи КС12-1 Десятов В., Балюшко О., Максимова К., Гаркуша В. відвідали  в готелі "Інтурист" Всеукраїнський день кар'єри "Profi Day", організаторами якого в Запоріжжі виступили ЦРК "Професіонали", "Центр зайнятості вільних людей. Запоріжжя" та КП "Запорізький обласний центр молоді". Захід проводився за сприяння Міністерства молоді та спорту України і Молодіжного центру працевлаштування.

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

 Всеукраїнський проект ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFІ DAY» – це цикл заходів, які охоплюватимуть більше 15 областей України і поєднають у собі ярмарки вакансій, тренінги від провідних роботодавців та виставки всеукраїнських та регіональних компаній. Основною цільовою аудиторією проекту є молодь.

Profi Day призначений для тих, хто шукає роботу чи бажає визначитись із майбутніми сферами працевлаштування. В першу чергу в найбільш перспективних напрямках, які пов’язані із інформаційними технологіями.

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

У Запоріжжі роботодавці зустрілися з потенційними кандидатами на працевлаштування. Протягом 6-ти годин роботодавці представляли всім бажаючим свої вимоги до співробітників і вільні вакансії.

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

Досвідчені тренери давали майстер-класи з написання резюме, проходження співбесіди, знайомству і самопрезентації. 

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

Всього на "Profi Day. Запоріжжя" пройшло 6 тренінгів і було презентовано понад 15-ти підприємств у всіх напрямках. Захід відвідали понад 500 чоловік, що є одним із найбільших показників в Україні.

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ «PROFI DAY»

                                                                                       Класний керівник групи КС12-1 Боровик Ю.А.

Життя коледжу