Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

ЦИКЛ МАЙСТЕР-КЛАСІВ “ТВОЄ МАЙБУТНЄ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ” (06.04.2024)

ЦИКЛ МАЙСТЕР-КЛАСІВ  “ТВОЄ МАЙБУТНЄ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ” (06.04.2024)
Опубліковано: 18:53 08.04.2024

Розпочався цикл майстер-класів «Твоє майбутнє у сфері інформаційних технологій» присвячених 80-ти річчю ВСП "ЗФККТ НУ "Запорізька політехніка" і об'єднує в собі професіоналізм випускників, компетентності студентів і зацікавленість школярів

06 квітня 2024 на базі ВСП «ЗФККТ НУ Запорізька політехніка» відбувся перший майстер-клас  із циклу «Твоє майбутнє у сфері інформаційних технологій» на тему «3D моделювання та 3D друк».

Захід пройшов в оффлайн форматі, долучитись могли всі бажаючі, незважаючи на ранкові негаразди, що передували заходу. Школярів познайомили з викладачами а також продемонстрували сучасне обладнання для 3D друку. 

У ході практики учні виконали запропоноване завдання. Під керівництвом досвідчених спеціалістів, колишніх студентів тоді ще Запорізького коледжу радіоелектроніки, а нині - завідувача навчальної лабораторії, викладача другої категорії Запісочного Андрія Миколайовича та ексінженера Паліводи Дмитра Сергійовича, з використанням програми Fusion 360, хлопці і дівчата занурились у світ 3D моделювання. Також учні мали можливість спостерігати за роботою 3D принтера і друкуванням створеної ними моделі.

Школярам сподобався такий формат проведення заходу і вони висловили бажання долучитись до участі у наступних майстер-класах.

Відокремлений структурний підрозділ «Запорізький фаховий коледж комп'ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» запрошує учнів 7-9-х класів на цикл майстер-класів «Твоє майбутнє у сфері інформаційних технологій», які будуть проходити з 06.04.2024 по 27.04.2024  суботами о 10-00 год в головному корпусі коледжу за адресою пр. Соборний б.117 (зупинка транспорту пл. Вернадського (Пушкіна), Трампарк)
 

Просимо всіх охочих зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_xKEiYprJDEaUA0ea0dKjMJowDkG_aoqVVaSz1gtI8rOi2Q/viewform?usp=sf_link

 

 

ЦИКЛ МАЙСТЕР-КЛАСІВ “ТВОЄ МАЙБУТНЄ У СФЕРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ” (06.04.2024)