Цитата

Комп’ютер виконує дуже прості операції – бере число, додає до іншого числа, порівнює результат з третім числом – але виконує їх зі швидкістю, скажімо, 1000 000 в секунду. На швидкості 1000 000 операцій в секунду результати більше нагадують магію

Стів Джобс

Думай! Дій! Обирай!

Думай! Дій! Обирай!
Опубліковано: 09:08 25.10.2018

24.10.2018р. в рамках пошуку обдарованих студентів відбувся відкритий виховний захід «Думай!Дій!Обирай!» для випускників Новомиколаївської школи-інтернату «Паросток» ім..В.А.Польського

На наших гостей чекала презентація «Відкритої лабораторії електроніки», яка була відкрита завдяки перемозі в конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто», розваги від студії свят «Show Time» та смаколики.

Думай!Дій!Обирай!

Думай!Дій!Обирай!

Під час презентації, спочатку дітей привітала директор коледжу Баршай О.К. та голова випускової циклової комісії Слободяник О.О., а потім, керівник проекту Шевченко О.С. розповів дітям про напрямки діяльності лабораторії. Вони мали змогу подивитись на сучасне електронне обладнання, оцінити роботів-конструкторів, які в подальшому будуть працювати на Bluetooth – датчиках та управлятись з мобільного телефону, побачити і дізнатись як працює 3D принтер від колишнього студента коледжу (розробника цього принтеру) Швагера Миколи. Керівник проекту з задоволенням запросив дітей приєднатись до команди ЗКР ЗНТУ та прийняти участь у змаганнях з робофутболу.

Думай!Дій!Обирай!

Думай!Дій!Обирай!

Далі, випускники мали змогу трохи порозважатись. Вони побачили різноманітні хімічні досліди та з задоволенням приймали участь у конкурсах від студії свят «Show Time». Вони і відгадували пісні не кажучи ні слова, і малювали, і відгадували слова.

Думай! Дій! Обирай!

Думай! Дій! Обирай!

Думай! Дій! Обирай!

Думай! Дій! Обирай!

Після всіх веселощів на гостей чекали смаколики та обмін контактними даними.

Дякуємо всім за участь та чекаємо на випускників Новомиколаївської школи-інтернату в стінах нашого коледжу!

Адміністрація коледжу