Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

«Game party» як один із варіантів для студентів весело провести час

Game party
Опубліковано: 12:11 27.01.2017

Ідея виникла спонтанно. Тривалі свята та холодна погода не давала нам можливості проводити час настільки активно, наскільки нам би цього хотілось. Дуже багато часу на канікулах, і викладачі, і студенти приділяли соціальним мережам і Інтернету вцілому (як без нього взагалі можна прожити))???).

Тому як тільки почався новий семестр, давно один одного не бачивши та один за одним скучивши, з’явилася ідея не просто поспілкуватися в гарній, душевній компанії, а провести час цікаво, весело і пограти в настільні ігри.

Ні для кого не секрет, що в І семестрі 2016-2017 навчального року на базі нашого навчального закладу проходила презентація гри «Грошовий потік», наші студенти 3 курсу групи ПМ 14-1 Слободяник Олександр та Царенко Євген пройшли навчання та стали фасилітаторами, так званими ведучими банкірами цієї фінансової гри.

Крім того наші студенти в І семестрі 2016-2017 навчального року приймали участь у «Фестивалі Філософії» де посіли 2 місце по області і в якості виграшу їм подарували фінансову гру «Монополія».

Крім того, одна з наших найактивніших студенток 3 курсу групи ПМ 14-1 Хорольська Ірина реалізувала свою бізнес-ідею і має своє невеличке анти-факе «Колейдоскоп», де вона проводить різні тематичні вечори та настільні ігри, які вона з радістю презентувала нашим першокурсникам, а саме: Джанга, Бобри, Тотем, Лист та Маньчкін.

І так, середа, 4 пара, як завжди організаційна година в групі КС 16-1. Студенти прийшли натхненними, зацікавленими презентаціями ігор, готовими весело проводити час.

Всі розділилися за інтересами, хто одразу вирішив для себе, що він буде грати в найскладнішу фінансову гру - «Грошовий потік»; хтось вирішив, що він може стати монополістом; комусь було цікаво пограти в Джанга; навіть викладачі знайшли собі заняття по душі.

Так зване Game party проходило приблизно півтори години, всі залишали захід веселими, позитивними і вирішили, що треба зустрітися ще! І продовжити почате!

За грою навіть не помітили часу. Крім того що студенти просто пограли, вони весело провели час не сидячи за своїми гаджетами в соціальних мережах, навіть не використовуючи Інтернет взагалі. І довели, що реальне життя і спілкування набагато цікавіше ніж віртуальне.

Тому в слідуючу середу, в бібліотеці нашого коледжу, на організаційну годину ми запрошуємо всіх бажаючих пограти в настільні ігри, поспілкуватися і просто весело провести час!

До нових зустрічей!!! Сподіваємося, що Game party скоро перетвориться на щотижневу, так звану платформу для спілкування та гарного проведення студентського дозвілля.

викладач Клименко Г.В.