Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

Соціальний проект «Scholarship в Україні» конкурс для освітян

Соціальний проект «Scholarship в Україні»  конкурс для освітян
Опубліковано: 10:02 13.02.2020

Компанія «Сybershark» в межах соціального проекту «Scholarship в Україні» запустили новий конкурс для освітян, які навчаються в коледжах, технікумах та закладах ПТО.

Призовий фонд  конкурсу складає 28 000 грн. Гранти освітяни можуть використати на сплату не тільки на навчання, а й на будь-які освітні курси, на вибір переможця. Це чудова можливість для розвитку нашої молоді. Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсах, надаються сертифікати учасників соціального грантового проекту  «Scholarship в Україні».

Репортаж міського телебачення з останнього захисту студентських робіт можна переглянути за посиланням  https://youtu.be/c3hTsqxja3A

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти, не зважаючи на фаховий напрямок навчання.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем організаторами та надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі. Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках проекту грантонадавачів:

І грант – «Приклади використання комп’ютерних систем у різних галузях промисловості». Подати заявку на сторінці https://loomhosts.com/uk/grant-2020/.

ІІ грант - "Важливість фінансової грамотності української молоді". Подати заявку на сторінці https://turbozaim.com.ua/scholarship/ .

Взяти участь можуть всі бажаючі студенти, не залежно від факультету, на якому студент навчається. Заявки та роботи приймаються до 17.05.2020.

З цього приводу  проведено прес-конференцію, яку можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Fxl6e77U1lU

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проекту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Косміна Наталія , методист