Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

Стипендії міського голови 2017

Стипендії міського голови 2017
Опубліковано: 07:09 28.04.2017

Вже увійшло в добру традицію восени і навесні вручати кращим студентам сертифікати стипендій міського голови.

В урочистому заході, який проходив 12 квітня 2017 року, взяли участь міський голова Володимир Буряк, ректор ЗНТУ Сергій Бєліков, які привітали молодих запоріжців з отриманням стипендії, зазначивши, що її з повним правом можна вважати першим визнанням успіхів стипендіатів в навчанні, науковій та громадській діяльності. Після вручення сертифікатів мер поспілкувався зі студентством відповівши на питання які є актуальними і хвилюючими студентську молодь на сьогодні.

В цьому році виділено 357 таких стипендій, з них 115 для студентів ЗНТУ. Розмір стипендії збільшено з 1500 до двох тисяч гривень. Виплати проводяться двічі на рік, таким чином, річний розмір стипендії становить чотири тисячі гривень.

В нашому коледжі навчається багато обдарованої молоді, тому кожен раз для педагогічної ради важко обрати найдостойніших студентів для нагородження так званою “стипендією Мера”. Враховуючи дуже багато критеріїв оцінки студентства (найважливішими з яких все ж таки залишаються успішність у навчанні, суспільній, волонтерській, науковій діяльності) для нагородження пропонуються найкращі студенти нашого коледжу.

На цей раз педагогічною радою було обрано два студенти ІІІ і IV курсу, які за період навчання в нашому закладі мають гарні результати та досягли особистого успіху приймаючи участь у різноманітних заходах (конкурсах, олімпіадах, конференціях форумах і т.п.) та здобували перемоги.

В цьому році ними стали: Хорольська Ірина ПМ 14-1 та Поданенко Денис ПМ 13-1.

 

Вітаємо стипендіатів та бажаємо творчих успіхів!

практичний психолог К.В.Ракитянська