Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

«Тиждень науки-2023» у НУ «Запорізька політехніка»

Опубліковано: 08:04 27.04.2023

У квітні в НУ «Запорізька політехніка» щорічно проводиться науково-практична конференція «Тиждень науки» серед студентів, викладачів, науковців, молодих учених і аспірантів.

В рамках проведення науково-практичної конференції «Тиждень науки-2023» від ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» у заході взяла участь викладачка спеціальних дисциплін Вікторія ДЕЙДЕЙ.

 

Захід проходив у онлайн-режимі на базі факультету радіоелектроніки та телекомунікацій. Теми доповідей відображають широкий спектр сучасних наукових та педагогічних досліджень, які проводяться в університеті та його структурних підрозділах.

Під час конференції у секції «Інформаційних технологій електронних засобів» Вікторія ДЕЙДЕЙ представила доповідь на тему «ОСОБЛИВОСТІ ВИКОНАННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ONLINE-ПЛАТФОРМИ TINKERCAD ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ».

 

 

        За результатами конференції НУ «Запорізька політехніка» запланована публікація «Збірник тез доповідей щорічної науково-практичної конференції серед студентів, викладачів, науковців, молодих учених і аспірантів 24–28 квітня 2023 року».

 

 

Дейдей В.С., викладач