Цитата

Ніхто так не дивується роботі програми, як той хто її написав

Викладачі коледжу долучились до участі у Брокеридж-івенті

Опубліковано: 14:05 02.11.2023

1 листопада у Національному університеті «Запорізька політехніка», а також онлайн, відбувся захід для розвитку спільних інноваційних проєктів бізнесу, науки, освіти, підготовки програм відновлення Запорізького регіону після Перемоги України.

Брокеридж-івент організовано Регіональним кластером «Інжиніринг-Автоматизація-Машинобудування» у межах Проєкту ClustersFUNDRAISE разом з Українським кластерним альянсом, НУ «Запорізька політехніка», Запорізькою торгово-промисловою палатою.

Ректор НУ «Запорізька політехніка» Віктор Грешта відзначив вагому роль спільної роботи науки і бізнесу у підтримці економіки, промисловості регіону.

Учасники, до яких доєдналися також і керівники коледжу Винокурова Ірина Володимирівна, Дейдей Вікторія Станіславівна та Запісочний Андрій Миколайович, дискутували і ділились досвідом під час трьох основних тематичних блоків: стан та інструменти підтримки регіонального розвитку; проєктні та фінансові можливості для бізнесу; бізнес-кейси та інноваційні рішення підприємств регіону.