Цитата

Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

ВИКЛАДАЧІ КОЛЕДЖУ – УЧАСНИКИ ОНЛАЙН-МАЙСТЕРКИ «EDWAY: ЯК ВИКОРИСТАТИ ВСІ МОЖЛИВОСТІ НАПОВНУ»

Опубліковано: 07:39 25.09.2023

20 вересня викладачі коледжу Вікторія ДЕЙДЕЙ і Юлія БОРОВИК взяли участь у онлайн-майстерці, присвяченій питанню використання Національної платформи можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay».

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Консультативна рада з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України, Державна установа «Український інститут розвитку освіти», ГО «ЕдКемп Україна» за підтримки Save the Children та Education Cannot Wait #ECW, МФ «Відродження».

Онлайн-майстерка була організована для педагогічних (науково-педагогічних) працівників/-иць закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, інклюзивно-ресурсних центрів та інших закладів освіти.

У презентації було висвітлено можливості та принципи функціонування платформи «EdWay» для підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Платформа надає наступні можливості для педагогічних працівників:

  • індивідуальний план;
  • консультації;
  • пропозиції закладам освіти;
  • реєстрація на можливості підвищення кваліфікації (ПК);
  • документи про ПК;
  • стати суб'єктом ПК.

В результаті викладачі коледжу дізналися, що таке «EdWay» і як платформа сприяє професійному розвитку освітян.

Сподіваємося, що взаємодія з платформою «EdWay» стане плідною та результативною в плані підвищення кваліфікації та професійного зростання викладачів нашого коледжу.

Вікторія ДЕЙДЕЙ, Юлія БОРОВИК, викладачі