Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Zaporizhzhia Space Challenge: запрошуємо студентів взяти участь у конкурсі!

Опубліковано: 10:04 27.09.2023

Мрієте про міжгалактичні подорожі та бажаєте розкрити всі таємниці космосу? Ваша творчість може змінити світ! Planetarium Noosphere запрошує студентів коледжів та 1-5 курсів закладів вищої освіти  м. Запоріжжя до участі у Zaporizhzhia Space Challenge — конкурсі, що поєднує науку, творчість і можливість виграти космічні призи!

Що потрібно:
Створити відеоролик на задану тему для платформи тікток, тривалістю до 1 хвилини. Будьте креативними та перевіряйте інформацію на достовірність.

Розмістити відео з 13 по 27 жовтня у тіктоці з хештегом #ZSC_student та тегом сторінки Planetarium Noosphere — @planetariumnoosphere. Кожному відео буде присвоєно відповідний номер у коментарях, який буде брати участь у рандомному розіграші.

Шукайте своє ім’я серед переможців на офіційній сторінці TikTok Planetarium Noosphere 30 жовтня та вигравати неймовірні космічні призи! Всіх переможців буде запрошено на нагородження, яке відбудеться 1 листопада (час та місце будуть оголошені у відео).

Теми для відео:
Міжгалактичний репортаж
Космічна науково-популярна передача
Космічний майстер-клас
Космічна кулінарна передача
Місія на Марс
Космічний рекламний ролик
Космічна фантазія на тему майбутніх досліджень
Інтерв'ю з космонавтом
Таємниці космосу (найзагадковіші явища та об'єкти в космосі)
Фізичний експеримент

Не пропустіть можливість проявити інтерес до космосу та науки, а також виграти неймовірні космічні призи. Приєднуйтесь до Zaporizhzhia Space Challenge та робіть перший крок у світ космічних досліджень!